OnlyOne Franchise Επιτυχημένα δίκτυα σε τιμές χονδρικής

Η επιχειρηματική λύση σύμβασης Franchise με την OnlyOne μεταφράζεται στην περίπτωση κάθε συνεργαζόμενης εταιρείας ως δυνατότητα επίτευξης επιτυχίας “σε τιμή χονδρικής”.

Σημειώνοντας επί σειρά ετών αλλεπάλληλα κατορθώματα στον τομέα της διαφήμισης και του Digital Business Growth είμαστε σε θέση να προσφέρουμε:

Όλο το manpower (ανθρώπινο δυναμικό) που απαιτείται για την αποτελεσματική κάλυψη οποιασδήποτε “digital” επιχειρηματικής ανάγκης του πελάτη.

Με υψηλή επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά ενιαία εταιρική κουλτούρα και στρατηγική η δημιουργική ομάδα της OnlyOne παρέχει ευρέως φάσματος λύσεις σε τιμές χονδρικής.

Άριστα καταρτισμένοι Web Designers & Developers, αναγνωρισμένοι Digital Marketers, Social Media Executives και Copywriters τίθενται στις υπηρεσίες σας, με ένα πακέτο franchise.

Αναβαθμισμένη τεχνική υποδομή και υποστήριξη που εξασφαλίζουν στην υλοποίηση/ανάπτυξη της ιδέας σας ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

 1. Ισχυρά Workstations της OnlyOne, servers προηγμένης τεχνολογίας για αξιόπιστο Web Hosting, σύγχρονα δυναμικά εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων κλπ αποτελούν πλέον δικά σας “εφόδια”.
 2. Με την αγορά ενός πακέτου Franchise με την OnlyOne, η πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία των επαγγελματιών μας στρατεύονται στην εκπλήρωση στόχων του πελάτη/συνεργάτη.
 3. Με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποδεδειγμένο εταιρικό κύρος, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του project σας, σε τιμές χονδρικής και μικρούς χρόνους παράδοσης.

Σε ποιους απευθύνεται ένα πακέτο υπηρεσιών δικαιοχρησίας (franchising) της OnlyOne;

Μια συνοπτική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα μπορούσε να είναι “σε όσους σκέφτονται έξυπνα και τολμούν να κάνουν μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σχέδια”.

Ειδικότερα, παρέχουμε υπηρεσίες Franchising σε κάθε παράγοντα που δραστηριοποιείται (ή επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί) στον τομέα των Digital services, όπως σε:

 • Διαφημιστικές εταιρείες Graphic Design, Web Development, Digital Marketing κ.α
 • Επαγγελματικούς συμβούλους του χώρου του Marketing και του Brand Design
 • Εταιρείες Τουριστικής διαχείρισης και προβολής

Οποιονδήποτε διαθέτει απαιτητικούς πελάτες με προσδοκίες αποδοτικής κατασκευής ιστοσελίδων, υψηλού traffic, ποιοτικού content κ.α- είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε την κάθε πρόταση.

Αγοράζοντας ένα πακέτο franchise της OnlyOne δεν επωφελείστε μόνο των τιμών χονδρικής των υπηρεσιών του, αλλά και της αύξησης κέρδους από την μεταπώληση.

Παρακολουθήστε την ανάπτυξη της εταιρείας σας και την διεύρυνση του πελατολογίου σας σε πραγματικό χρόνο όσο οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν το “nerdy work”.

Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ενός πακέτου Franchise με την OnlyOne

Σύμφωνα με ένα δημοφιλές δημιουργικό αξίωμα “ταχύτητα”, “οικονομία” και “ποιότητα” είναι τρεις έννοιες που δεν μπορούν ποτέ να συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε ένα project.

Aν για παράδειγμα κάποιος κατασκευάσει ένα προϊόν ιδιαίτερα γρήγορα και από οικονομικά υλικά, θα είναι αμφίβολη η ποιότητα του κ.ο.κ.

Η αγορά ενός πακέτου Franchise με την OnlyOne ωστόσο μπορεί και επαληθεύει την κατάρριψη του παραπάνω επιχειρηματικού μύθου: H σύνθεση μιας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών και ο προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός μας επιτυγχάνει την γρήγορη δημιουργία ψηφιακών λύσεων σε τιμές χονδρικής.

Ειδικότερα, ως franchise της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν μια σειρά προνομίων που αποδεικνύονται μείζονος σημασίας- ιδιαίτερα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον- όπως:

Άμεση καθιέρωση της επιχείρησής σας σε μία διαρκώς διευρυνόμενη αγορά

Η OnlyOne, μια εταιρεία με μοναδικό market και brand identity, διαθέτει υψηλή πιστότητα πελατών και εταιρικό κύρος που ευνοούν την ταχεία ανάδειξή σας.

Ως συνεργάτης franchise της εταιρεία μας, επιτυγχάνετε την άμεση ορατότητα της επιχείρησής σας χάριν στο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα (trademark) μας.

Επιχειρησιακή ανάπτυξη και διαρκής κερδοφορία

H επί σειρά ετών κυριαρχία της εταιρείας μας στον τομέα του Digital Business Growth συνιστά εχέγγυο σταθερής ρευστότητας για κάθε franchise.

Συνεργαζόμενοι με την εταιρεία μας,προσφέρετε στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα ανάπτυξης υπό το πρίσμα της διαρκούς ενδυνάμωσης ενός ήδη ισχυρού brand name.

Σταθερή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της ομάδας μας προσφέρουν σε τιμές χονδρικής αξιόπιστες ψηφιακές λύσεις που φέρουν σε κάθε περίπτωση χαρακτηριστικά υπεροχής, λ.χ responsive design ιστοσελίδας.

Εμπιστευόμενοι τους ειδικούς μας για την υλοποίηση ενός project, κάνετε τους πελάτες σας πιο ικανοποιημένους και την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Ασύγκριτη αποτελεσματικότητα υπηρεσιών

Προσπαθείτε να καταλήξετε στην πλέον ιδανική μέθοδο Digital Marketing για την αποδοτική προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας; Ονειρεύεστε την κατακόρυφη αύξηση πωλήσεων και επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος;

Αγοράζοντας ένα πακέτο franchise της OnlyOne εξασφαλίζετε την πρόσβασή σας σε ένα έτοιμο partner site “ειδικά προγραμματισμένο” προς επίτευξη των παραπάνω ζητουμένων.

Καλύπτοντας μία προς μια της προϋποθέσεις επιτυχίας μιας Digital Marketing στρατηγικής προσφέρουμε τη δυνατότητα πρωτοπορίας στον τομέα σας από σήμερα κιόλας.

Συνεχές business support

Συχνά νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τείνουν να υποτιμούν τον αριθμό των “ζητημάτων προς επίλυση” που θα αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Η ένταξή σας στο δίκτυο Franchise της OnlyOne σας εξασφαλίζει την απόλυτη αξιοποίηση των άυλων περιουσιακών της στοιχείων (manpower, συσσωρευμένη γνώση κλπ).

Με ειλικρινή αφοσίωση στον στόχο της απρόσκοπτης ανάπτυξης και εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησής σας, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σας 24/7.

Αποφασίζοντας την ένταξή σας στο δίκτυο franchise της εταιρείας μας μοιράζεστε μαζί μας τις γνώσεις, την εμπειρία και την επιτυχία μας· τριπλό κέρδος χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο.

Ποιες οι υπηρεσίες χονδρικής που παρέχουμε στους πελάτες μας

Είστε διαφημιστικό γραφείο, εταιρεία τουριστικής διαχείρισης, τυπογραφείο ή Marketer και επιδιώκετε να παρέχετε με αυτοπεποίθηση ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες σας;

Η χονδρική πώληση ψηφιακών υπηρεσιών της OnlyOne εξυπηρετεί ακριβώς τον παραπάνω στόχο: Την παροχή υπηρεσιών ασύγκριτου επιπέδου στους πελάτες σας, που θα διαμορφώσουν το κατάλληλο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου σας.

Εμπιστευθείτε στους επαγγελματίες μας την διαδικασία παραγωγής υλικού για τον πελάτη σας και να δώσετε στην επιχείρησή σας την αξιοπιστία του brand name μας.

Μεταξύ των υπηρεσιών χονδρικής τιμολόγησης που παρέχουμε στις συνεργαζόμενες μαζί μας εταιρείες και σε ανεξάρτητους επαγγελματίες του χώρου της ψηφιακής διαφήμισης, αναφέρουμε ενδεικτικά:

Logo Design

Υπάρχουν τρεις πιθανές αντιδράσεις του κοινού μπροστά στη θέαση ενός λογότυπου και αυτές είναι “καλό”, “κακό” και “τέλειο!”· η τρίτη περίπτωση πιθανόν αφορά δημιουργία της ομάδας επαγγελματιών μας.
O σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ελκυστικού εμπορικού λογότυπου-της γραφικής ταυτότητας δηλαδή μιας εταιρείας- επιτυγχάνουν την αποτύπωση του στη μνήμη του κοινού· και κατά συνέπεια την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας μιας επιχείρησης.

Έμπειροι επαγγελματίες της OnlyOne παρέχουν σε τιμές χονδρικής υπηρεσίες Logo Design που εντυπωσιάζουν όχι μόνο τον πελάτη σας,αλλά και το κοινό του.

Δημιουργικοί Web Designers “παίζουν” με τις αισθήσεις σας αναλαμβάνοντας custom κατασκευή λογοτύπου που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για:

 1. Τον αρμονικό συνδυασμό τυπογραφικών και γραφιστικών στοιχείων του
 2. Την εμπορική ισχύ του
 3. Την άριστη γραφιστική απεικόνιση του εταιρικού ύφους και της φιλοσοφίας μιας επιχείρησης
 4. Την διαχρονικότητά του

Από την ιστοσελίδα του πελάτη σας μέχρι την εταιρική κάρτα και τα διαφημιστικά banners του,το logo design διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αποδοτικότητα προβολής· για το maximum αποτελεσματικής κατασκευής λογότυπου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες μας.

Κατασκευή eshop

Ενώ αρκετοί επιθυμούν την κατασκευή ενός eCommerce shop υψηλής επισκεψιμότητας και αυξανόμενων πωλήσεων, κάποιοι το επιτυγχάνουν εμπιστευόμενοι τους επαγγελματίες μας.

Στην OnlyOne παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής eshop για τους πελάτες σας σε τιμές χονδρικής, μεγιστοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο το κέρδος σας.

Αναλαμβάνουμε custom ή με χρήση CMS κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με στόχο το μέγιστο της αποδοτικότητας προβολής τους.

Διερευνούμε προσεκτικά κάθε παράμετρο του ερωτήματος “πώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του eshop” και καλύπτουμε μία προς μία τις προϋποθέσεις επιτυχίας του.

Με Responsive Design, αξιόπιστο Web Hosting, εφαρμογή Digital Marketing στρατηγικής, γέφυρα σύνδεσης με ERP και λειτουργίες αυτοματοποίησης μετατρέπουμε κάθε επίσκεψη σε απολαυστική εμπειρία.

Δημιουργία ιστοσελίδας

Ποιος σχεδιασμός ιστοσελίδας επιτυγχάνει αύξηση του ROI και του Conversion Rate και πως υλοποιείται; Ποια χαρακτηριστικά Web Design οφείλει να φέρει η δημιουργία ιστοσελίδας ώστε να αποδειχθεί εμπορική κατά την λειτουργία της;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρείας μας γνωρίζουν άριστα την απάντηση στα παραπάνω και ανάλογα ερωτήματα και το επαληθεύουν με το έργο τους.

Η αγορά ενός πακέτου χονδρικής για δημιουργία ιστοσελίδας από την Onlyone μεταφράζεται σε ικανοποίηση των πελατών σας και αποτελεσματική διαφημιστική προβολή τους.

Με εμμονική προσοχή στην τήρηση κατασκευαστικών προτεραιοτήτων- ασφάλεια, ευχρηστία, ταχύτητα και mobile friendly design-αναλαμβάνουμε σε τιμές χονδρικής τη δημιουργία πάσης φύσεως ιστοσελίδων:

 1. εταιρικά websites (ξενοδοχείων, rent a car, ιατρείων κ.λπ)
 2. eCommerce stores λιανικής ή χονδρικής πώλησης
 3. Ιστοσελίδα αγγελιών και διαφημίσεων
 4. Microsites
 5. Blogs
 6. Landing Pages κ.α

Εξασφαλίστε στους πελάτες σας το ιδανικό αποτέλεσμα διαφημιστικής προώθησης με custom ή Open Source CMS δημιουργίες ιστοσελίδων από verified Experts της OnlyOne.

Digital Marketing

Στην Only One μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίηση περιεχομένου της ιστοσελίδας των πελατών σας ώστε να επιτύχουμε υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Μπορούμε επίσης να αυξήσουμε τις πωλήσεις ενός eshop κατόπιν σχεδιασμού και υλοποίησης στρατηγικής Digital Marketing (SEO, Google Ads, Facebook, Banner Design κ.α).

Μπορούμε να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα του πελάτη σας και το conversion rate της ιστοσελίδας του θέτοντας τα θεμέλια ενός ισχυρού brand.

To μόνο που δεν μπορούμε λόγω της υψηλής μας εξειδίκευσης στον τομέα της ψηφιακής προώθησης είναι να αποτύχουμε.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες χονδρικής Digital Marketing από την OnlyOne δεν αφορούν απλά τη διοργάνωση επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας αλλά την ενδυνάμωση Branding.

Προσεγγίζοντας σφαιρικά την έννοια “διαδικτυακή προώθηση” μιας εταιρείας διαμορφώνουμε κάθε χαρακτηριστικό της ψηφιακής παρουσίας του πελάτη σας ώστε να αποδίδει τα μέγιστα.

Κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για την υπογράμμιση της επωνυμίας του είναι:

Διαφημιστική προώθηση μέσω Facebook

Πρόσφατες έρευνες αναφέρουν το Facebook ως τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με 2.6 δις. μηνιαίως- θεαματικός αριθμός ώστε να αγνοηθεί.
Για τον λόγο αυτό, Social Media Specialists της εταιρείας μας φροντίζουν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης μέσω Facebook σε τιμές χονδρικής, όπως:

 1. Δημιουργία και διαχείριση Facebook Page επιχειρήσεων
 2. Σχεδιασμός και Υλοποίηση Facebook Marketing Plan
 3. Content Management
 4. Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας (Facebook Ads) κ.α.
 5. Διαφημιστική προώθηση με Google Ads : Ελάχιστα “εργαλεία” ψηφιακής προώθησης αποδίδουν για μια επιχείρηση τόσο όσο η στοχευμένη διαφήμιση του Google Ads ή Adwords.

Οι έμπειροι επαγγελματίες της εταιρείας μας αναλαμβάνουν σε τιμές χονδρικής τη διοργάνωση και διαχείριση καμπάνιας Google Ads, συμπεριλαμβανομένων:

 • Δημιουργία διαφημίσεων που προβάλλονται στη Google
 • Δημιουργία διαφημιστικού υλικού για το Youtube
 • Δημιουργία προωθητικού υλικού για Mobile apps
 • Δημιουργίας διαφημιστικού υλικού μέσω banner

Διαφημιστική προώθηση με SEO

Ο πλέον σύντομος τρόπος να οδηγηθεί μια εταιρεία από την ανωνυμία στην κορυφή κατάταξης της Google είναι οι SEO υπηρεσίες της OnlyOne.

Ένα πακέτο υπηρεσιών χονδρικής για SEO της εταιρείας μας αφορά βελτιστοποίηση επί του συνόλου της ψηφιακής παρουσίας και επιμέρους ενέργειες όπως:

 1. Onsite Optimization
 2. Content Analysis & Optimization
 3. Keyword Research
 4. Ανάπτυξη στρατηγικής τοπικής βελτιστοποίησης (Local Seo)
 5. Offsite SEO με link building
 6. Google Maps Optimization κ.α

Banner Design

H χρήση website ή eCommerce banners σε εταιρικές ιστοσελίδες, search engines και directories συνιστά έναν ακόμη τρόπο αποτελεσματικής διαφημιστικής προώθησης του πελάτη σας.

Οι Experts της εταιρείας μας προσφέρουν σε τιμές χονδρικής υπηρεσίες custom banner design παντός τύπου και μεγέθους (flash-based, στατικά, interactive, animated GIFs κ.α).

Σημεία ειδικού ενδιαφέροντος που λαμβάνουμε υπόψιν μας κατά την κατασκευή ενός web banner, μεταξύ άλλων είναι:

 1. Το “καθαρό” και responsive template
 2. Η αποτροπή παρεμπόδισης στην πλοήγηση του επισκέπτη
 3. Η τοποθέτηση banner στο κατάλληλο σημείο ενός website
 4. Η έμφαση στην εικόνα

Branding

Στην σύγχρονη εποχή “ένα brand δεν είναι πλέον ό,τι η εταιρεία δηλώνει στους καταναλωτές, αλλά η άποψη που εκφράζουν μεταξύ τους για εκείνη”· και οι επαγγελματίες της OnlyOne φροντίζουν ώστε αυτή να είναι θετική όταν πρόκειται για τον πελάτη σας.

Για μας Branding είναι η κατασκευή λογοτύπου, η σχεδίαση προϊόντων γραφικής ύλης (εταιρικές κάρτες, αφίσες κλπ), αλλά και κάτι πολύ σπουδαιότερο: O σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικής digital branding που “αγκαλιάζει” σφαιρικά την έννοια “διαφημιστική προώθηση” της εκάστοτε επιχείρησης.

Από την επιλογή του domain name, μέχρι το Product Positioning και τις διαφημιστικές εκστρατείες Digital Marketing (Social Media, SEO, Adwords κλπ).

Κάθε ενέργειά που πραγματοποιούμε ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον στόχο της μέγιστης αποδοτικότητας της ψηφιακής παρουσίας του πελάτη σας.

Το μόνο που μένει να κάνετε για να το διαπιστώσετε είναι η αγορά πακέτου υπηρεσιών branding σε τιμές χονδρικής από την OnlyOne· γιατί δεν υφίσταται κανόνας που να θέλει την επιτυχία ακριβή και δυσθεώρητη.