Κατασκευή ιστοσελίδας – thepearls.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία thepearls.gr Aesthetic Dental Studio στην Γλυφάδα. Δημιουργία ιστοσελίδας για ένα από τα πλέον δημοφιλή Dental Studio στην Ελλάδα (“Mr. & Mrs. Pearl”), που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη εμπειρία λεύκανσης δοντιών.

Αναπτύσσοντας αποτελεσματικά κάθε επιμέρους χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας που συμβάλλει στο θετικού UI και UX, με στόχο την υψηλή επισκεψιμότητα και εταιρική ανάδειξη.

Custom web design

Μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας με διαμόρφωση user friendly Web Design που επιτυγχάνει το μέγιστο χρηστικότητας (usability) και πλοήγησης των διαδικτυακών χρηστών στην ιστοσελίδα.

Responsive σχεδιασμός: Ακολουθώντας την τεχνική προσαρμογής του website σε κάθε προσανατολισμό οθόνης και διάσταση, εξασφαλίσαμε στους επισκέπτες του το maximum θετικής εμπειρίας πλοήγησης (UX).

Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης: Mε συγγραφή καθαρού κώδικα, φιλοξενία της ιστοσελίδας σε servers προηγμένης τεχνολογίας και χρήση κατάλληλων εργαλείων αύξησης της ταχύτητας φόρτωσης δημιουργήσαμε προϋποθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας.

Ανάδειξη Branding και Εταιρικής Ταυτότητας

Η αύξηση και διατήρηση της δημοτικότητας μιας επωνυμίας δεν οφείλεται μόνο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στον βαθμό “ορατότητάς” της.

Δημιουργώντας τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης, αξιοποιήσαμε με μετρήσιμα για την επιχείρηση αποτελέσματα κάθε αποδοτικό εργαλείο Digital Marketing στρατηγικής:

  • SEO βελτιστοποίηση για υψηλή κατάταξη στη Google
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing