Κατασκευή ιστοσελίδας Mayor Athens

Όσο επιφυλακτικός κι αν είναι κάποιος προς κριτικές που αποθεώνουν τα γαστρονομικά αριστουργήματα του Mayor Athens, μια επίσκεψή του αρκεί για να πειστεί.

Όπως οι πελάτες του εστιατορίου “γεύονται” τη διαφορά του σε σχέση με όποιο άλλο έχουν επισκεφτεί, ομοίως πλέον απολαμβάνει την “αλλαγή” το Mayor Athens.

Αναλαμβάνοντας την μεταφορά της ιστοσελίδας του restaurant από custom CMS σε πλατφόρμα WordPress, η OnlyOne εξασφάλισε για τον πελάτη της:

Την λειτουργικότητα ενός Website εφοδιασμένου με κάθε χαρακτηριστικό που καθιστά το WordPress το δημοφιλέστερο CMS ανοιχτού λογισμικού, όπως μεταξύ άλλων:

  • Μοναδική ευχρηστία διαχείρισης από τον κάτοχο, ο οποίος θα μπορεί πλέον εύκολα να τροποποιεί και να ανανεώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του.
  • Συνεχή υποστήριξη από την άριστo οργανωμένo WordPress Community
  • Ασύγκριτη επεκτασιμότητα με ποιοτικά plugins, τα οποία προσφέρουν στον πελάτη μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ζητούμενο “επιπλέον δυνατοτήτων” ιστοσελίδας.
  • Καλύτερο SEO, καθώς οι τρόποι διάρθρωσης τίτλων σελίδων, metatags και βελτιστοποίησης URL που εξυπηρετεί το λογισμικό, ευνοούν την υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
  • Άριστη επεξεργασία περιεχομένου, με την υποστήριξη του WYSIWYG editor εμπλουτισμένου κειμένου που συνηγορεί στην απλοποίηση οnline μορφοποίησής του.

Την πιστή αντιγραφή custom theme στο WordPress με υπηρεσίες Web Design που επιτυγχάνουν μεταφορά ιστοσελίδας χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο η εμφάνιση.

Επαγγελματίες Web Designers & Developers της OnlyOne κατόρθωσαν την άριστη διατήρηση της μοναδικής ταυτότητας και αισθητικής του website του Mayor Athens· καλύπτοντας όμως κάθε ζητούμενο αποτελεσματικής διαδικτυακής προβολής και προώθησης με άριστη αξιοποίηση των χαρακτηριστικών WordPress.

Την εφαρμογή στρατηγικής Branding με μετρήσιμα αποτελέσματα

Εμπνεόμενοι από τo Mayor Athens και την έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον τομέα εστίασης προς υλοποίηση επιτυχημένης στρατηγικής Digital Marketing, γίναμε για λίγο “chef”:

“Δημιουργία και βελτιστοποίηση και προσφέροντας στο κοινό ένα διαδικτυακό προϊόν ειδικά προγραμματισμένο να αγαπηθεί, να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστήσει”.

Στα πλαίσια εφαρμογής branding στρατηγικής για τον πελάτη μας, επαληθεύσαμε πολυδιάστατη προσέγγιση του όρου “επιτυχία”, επιτυγχάνοντας υπογράμμιση και ανάπτυξη ισχυρής εταιρικής ταυτότητας.

Mε την υιοθέτηση τεχνικών προώθησης όπως SEO (on/off) υψηλής απόδοσης και την εκπόνηση Social Media Marketing στρατηγικής ώστε να εκπληρώσει τον στόχο του project:

H διαδικτυακή παρουσία του Mayor Athens να αντικατοπτρίζει απόλυτα την ποιότητα υπηρεσιών και περιβάλλοντος του φυσικού καταστήματος και να ξεχωρίζει ακριβώς για αυτό.