Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στη Μύκονο με σύστημα κρατήσεων και booking form λαμβάνει Χώρα το MykonosDivino. Η Web design Online ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας με υπηρεσίες Hotel Digital Marketing με στόχο την αύξηση κρατήσεων για το ξενοδοχείο.

Η πρόκληση

Guest Booking Experience / επισκεψιμότητα υψηλής απόδοσης με στόχο το ολοκαίνουργιο συγκρότημα με βίλες (mykonosdivino) να γίνει οικείο στον επισκέπτη. Στοχευμένη στρατηγική προώθησης με διαφήμιση Social Media Marketing σε Landing Pages με Last Minute Travel Coupon, Promo Codes.

Σχεδιασμός για Online Κρατήσεις, Αθόρυβα

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου φιλικό στην ψυχολογία του επισκέπτη, σχεδιασμός επικεντρωμένος στο minimal design & Aegean clear blue. Ιστοσελίδα ξενοδοχείου φιλική με γρήγορη φόρτωση στις κινητές συσκευές για γρήγορο booking checkout.

Hotel Web Design

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την δημιουργία ιστοσελίδων με γραφιστική σχεδίαση, μακέτας, logo, site με συντονισμένο website development για ιστοσελίδες Responsive με σύστημα κρατήσεων. Η ιστοσελίδα διαθέτει, ενσωματωμένο blog, Photo Gallery και πλήθος λειτουργικών και εύχρηστων εργαλείων WordPress, Online Booking, Σύστημα κρατήσεων, πληρωμή με πιστωτική κάρτα, SSL, Responsive Design, Mobile εφαρμογη.

  1. Κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδας custom με WordPress
  2. Κατασκευή σύστημα κρατήσεων online και σύνδεση που έχει σχεδιαστεί για τη διενέργεια πληρωμών με πιστωτική κάρτα μέσωTράπεζας
  3. Προώθηση ιστοσελίδας με Google Adwords διαφήμιση στο Facebook, Display Advertising
  4. Search engine optimization (seo) – marketing
  5. SEO Content Marketing, συγγραφή κειμένων
  6. Δημιουργία infographics, podcasts, newsletters, videos, νέων σελίδων στο website

Το αποτέλεσμα

Overbooking, το νέο έγινε γνωστό, η κινητικότητα τον Δεκέμβριο με κρατήσεις έφτασε στο 70% της πληρότητα του ξενοδοχείου μέχρι και τον Ιούνιο.