Κατασκευη site energy deal

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία energy deal επίσημος συνεργάτης της WATT+VOLT για την Online προώθηση στο οικονομικό οικιακό ρεύμα. Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης wordpress.

Η Energy Deal, επίσημος συνεργάτης της Watt + Volt, είναι γνωστή στους καταναλωτές ως η “πλέον αξιόπιστη επιλογή για ηλεκτρικό ρεύμα στην χαμηλότερη χρέωση της αγοράς”. Η OnlyOne διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για αυτή την δημοφιλία.

Υλοποιώντας το project της κατασκευής ιστοσελίδας με τη μέθοδο του “One Page Website Design”, διαμορφώσαμε όλες τις προϋποθέσεις επιτυχημένης διαδικτυακής της παρουσίας:

  1. Web Hosting Υψηλής απόδοσης για απρόσκοπτη ποιοτική λειτουργικότητα, ασύγκριτη ταχύτητα φόρτωσης και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις μηχανές αναζήτησης.
  2. Responsive Web Design (mobile friendly) για μοναδική προσαρμοστικότητα της ιστοσελίδας σε κάθε συσκευή, βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, ιδανική προβολή και καλύτερη κατάταξη στην Google.
  3. Ποιοτικό Περιεχόμενο (Content Marketing) με κατατοπιστικά, σύντομα και ταυτόχρονα πλήρη κείμενα που συνηγορούν στην μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.
  4. Καλαίσθητο Γραφιστικό περιβάλλον με χρήση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και αισθητικής, “έξυπνων” εικονιδίων και επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών που εμπνέουν εμπιστοσύνη.
  5. Χάραξη και εφαρμογή στρατηγικής Digital Marketing, με παροχή υπηρεσιών που φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα και υψηλή κατάταξη στη Google,λ.χ SEO, Social Media Marketing κ.α.

Πώς μετατρέψαμε μια “ιστοσελίδα μίας σελίδας” σε απτή επιτυχία;

Κάθε ενέργεια που πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια της κατασκευής ιστοσελίδας για την Εnergy Deal εξυπηρετεί και εναρμονίζεται με τους στόχους δημιουργίας της: “Σαφές μήνυμα” και “υψηλό conversion rate”.

Τα μακροσκελή κείμενα, ο “φθηνός” εντυπωσιασμός και η πολυπλοκότητα πλοήγησης συνιστούν παράγοντες που λειτουργούν αποτρεπτικά για την πειθώ του υποψήφιου πελάτη.

Λαμβάνοντας υπόψη μας πως κάθε χρήστης του website δεν το επισκέπτεται αποφασισμένος να μετατραπεί άμεσα σε πελάτη, φροντίσαμε να ενθαρρύνουμε τους πλέον “διστακτικούς”:

Mε κατάλληλη τοποθέτηση φόρμας επικοινωνίας σε σημεία κομβικής σημασίας του website, όπως πάνω αριστερά της Αρχικής Σελίδας όπου επικεντρώνεται συνήθως η προσοχή τους.

Φροντίσαμε μάλιστα να παρέχεται η δυνατότητα κλήσης από την Energy Deal προς ενημέρωση, χωρίς χρέωση, απλά με την συμπλήρωση ονοματεπώνυμου, mail και αριθμού τηλεφώνου.

Τοποθετώντας CTAs “Θέλω να μάθω περισσότερα” σε στρατηγικής σημασίας σημεία του site, συνδυαστικά με landing page με φόρμα επικοινωνίας· μια τακτική που ενισχύει την αμεσότητα επικοινωνίας και την αλληλεπίδραση υποψήφιου πελάτη-εταιρείας.

Η παρουσία της εταιρικής σελίδας της Energy Deal στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνιστά την κύρια και ανεξάντλητη “πηγή φωτός”.