Κατασκευή ιστοσελίδας και πολιτική προώθηση του Νικόλαου Χρυσοφάκη

Αντιλαμβανόμενοι την χρησιμότητα προβολής πολιτικών προσώπων και εκδηλώσεων, στην OnlyOne παρέχουμε με συνέπεια ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης Πολιτικής Δράσης και Επικοινωνίας.

Η πολιτική προώθηση του Νικόλαου Χρυσοφάκη στα πλαίσια υποψηφιότητάς του ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο” του Νίκου Βλαχάκου, συνιστά χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Από το “τιμόνι” της ναυπηγοεπισκευαστικής Saint Nicholas στην επιχειρηματική του δραστηριοποίηση στον τομέα εστίασης με το Barista Brothers, ο Νικόλαος Χρυσοφάκης δεν χρειαζόταν συστάσεις.

Η περίπτωση όμως της ενασχόλησης με τα κοινά, απαιτούσε δημιουργία σαφούς πολιτικού προφίλ και αποτελεσματικής διαπροσωπικής μετάδοσης του μηνύματός του.

Απευθυνόμενος στην OnlyOne για την κατασκευή της πολιτικής του ιστοσελίδας, ο υποψήφιος είδε την επιλογή του να δικαιώνεται με:

  1. Ραγδαία αύξηση του εύρους των υποψήφιων ψηφοφόρων του
  2. Άμεση, ορθή και γρήγορη ενημέρωση της εκλογικής βάσης
  3. Ποιοτική δημιουργία και ανάδειξη του πολιτικού προφίλ και των θέσεών του
  4. Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου στην οργάνωση της προεκλογικής του εκστρατείας
  5. Μετρήσιμα αποτελέσματα στρατηγικής Πολιτικού Marketing

Οι προωθητικές μας ενέργειες για την δράση του υποψηφίου:

Αρκετοί παρομοιάζουν την επιτυχία ενός υποψηφίου στις εκλογές με την διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος: “Όσο καλύτερα γνωρίζουμε ένα προϊόν τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσει την προτίμησή μας”.

Αν και κυνικός ο παραπάνω παραλληλισμός, εναρμονίζεται πλήρως με το πνεύμα της εποχής όπου η “σωστή παρουσίαση” κρίνει την επιτυχία. Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο πλέον ιδανικός, αποδοτικός και σύγχρονος τρόπος προβολής ενός υποψηφίου δεν είναι άλλος από την διατήρηση διαδικτυακής παρουσίας:

Στην OnlyOne, αναλάβαμε τον εκ του μηδενός σχεδιασμό και κατασκευή της πολιτικής ιστοσελίδας του Νικολάου Χρυσοφάκη, ανταποκρινόμενοι σε custom απαιτήσεις.

Με μοντέρνα αισθητική και εμφατική προσοχή στην ευκολία πλοήγησης των χρηστών του, εξασφαλίσαμε σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης και πλήρους πληροφόρησης.

Με υπηρεσίες ποιοτικού hosting, φροντίσαμε για την αδιάλειπτη παρουσία και λειτουργικότητα μιας mobile friendly ιστοσελίδας γρήγορης φόρτωσης στο διαδίκτυο,24 ώρες το 24ωρο.

  • Οικοδομήσαμε και ενισχύσαμε το πολιτικό προφίλ του υποψηφίου με υπηρεσίες Digital Marketing, όπως λ.χ ποιοτικό Content Marketing, SEO κ.α.
  • Υλοποιήσαμε την δημιουργία καλαίσθητου εικαστικού περιβάλλοντος με χρήση επαγγελματικών φωτογραφιών, videos κ.α
  • Διοργανώσαμε επιτυχημένες πολιτικές εκδηλώσεις- PR.
  • Αναλάβαμε τη δημιουργία έντυπου προωθητικού υλικού λ.χ banners, φυλλάδια, κάρτες κ.α
  • Ενισχύσαμε τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης υποψηφίου-ψηφοφόρων με τη δημιουργία και διαχείριση profile στα δημοφιλέστερα Social Media (facebook, twitter, Google+).

Το πνεύμα, το ύφος και το ιδεολογικό υπόβαθρο του Νικολάου Χρυσοφάκη δεν έλαβε μόνο ψηφιακή υπόσταση· ανέδειξε έναν ακόμη λόγο ψήφου εμπιστοσύνης στην OnlyOne!